Troef 2: Eigen keuken

“Een gezonde geest in een gezond lichaam!”

Ons internaat is verbonden met de keuken van de campus Klein-Seminarie/VABI. Een keuken die steeds kiest voor dagverse groenten en fruit bij de samenstelling van hun menu’s.

Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag

De dag starten we steeds met een evenwichtig ontbijt. Brood van een warme bakker, choco, confituur, ontbijtgranen, honing, melk, koffie, … zijn hier vaste waarden.

Het middagmaal

Tijdens middagpauze kunnen onze internen genieten van een lekkere warme maaltijd. Die maaltijd wordt veelal genomen op de locatie waar men naar school gaat.

Een vieruurtje of vijfuurtje mag ook niet ontbreken

Omstreeks 16u (ASO) of 16u45 (BSO & TSO) staat een boterham met beleg klaar om daarna de studie met hernieuwde krachten aan te kunnen vatten.

Een gevarieerd avondmaal

Het avondmaal varieert van een warme maaltijd tot een broodmaaltijd met soep.

Bij geplande schooluitstappen

Bij (school)uitstappen wordt steeds een lunchpakket voorzien.